VECKAN MED GULDMEDICIN!❤️ | mimmiebrunn
mimmiebrunn

mimmiebrunn

Annons

VECKAN MED GULDMEDICIN!❤️

Så är veckan snart här igen. Veckan där Otilia får behandling varje dag hela veckan måndag-fredag . Stressigt, ångestfullt och så tufft. Otroligt skönt när den är över.

På måndag åker vi in vid 13:00 sätter nålen, sen sitter den där till på fredag = inget bad. 💓 Hoppas på lite svalare väder, 👏🏽

Det börjar även närma sig röntgen, i augusti görs den. Så otroligt nervös, och rädd. Att se henne sövas vänjer jag mig aldrig vid, trots flertal sövningar. Lika tufft varje gång, sen är det väntan.

Väntan är egentligen de värsta, vänta på svar från läkarna.. sist fick vi vänta närmare 2,5 månad pga miss från sjukhuset. Hu så arg och besviken jag blev, hoppas på snabbare besked denna gången. ✊🏽💓

Kan inte första att det nu är precis 3 år sen hon fick diagnosen hjärntumör, eller ja när vi fick mardrömsbeskedet er dotter har en hjärntumör och cytostatika kommer sättas in, chock och så otroligt rädd, ( har inte kommit ur chocken än trots att det gått tre år). Ett år sa läkarna, ett år. Vi ställde in oss på det, vi kämpade, vi orkade, vi fixade det. Men nu tre år senare står vi kvar på samma plats.

❤️

Världens härligaste, goaste och mest underbara tjej! ❤️👊🏽

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mimmiebrunn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats