Besked från Otilias läkare och Linköping. | mimmiebrunn
mimmiebrunn

mimmiebrunn

Annons

Besked från Otilias läkare och Linköping.

Allt har rasat samman, totalt!
Idag åkte vi in till sjukhuset för att överlämna otroligt fina paket, till de barnen som är inlagda över jul.
Eller bara en liten present när någon har det tufft.

Vi lekte fikade, busade med clownerna och allt var så mysigt.

Sen ringer telefonen…. Numret kändes så väl igen, sjukhuset..
Ja, de ringde för att “äntligen” ge besked om hur man ska gå vidare med Otilias tumörer nu då tidigare behandlingar inte hjälpt henne alls. Hennes tumörer växer trots cytostatika.

Nu kommer Otilia behandlas vidare i 1-2 år med otroligt intensiva behandlingar, och helt ärligt vet jag inte alls hur vi ska fixa det.. Hon kommer få ett helt nytt protokoll, som är tuffare och mer intensivare.

Protokollet går i 4 veckors intervaller, alltså vecka 1, då är det cytostatika intravenöst på sjukhuset måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Vecka 2 ingen behandling vecka 3 behandling på tisdag vecka 4 ingen behandling. Sen fortsätter det likt vecka 1,2,3,4 i 1-2 år.. Mitt hjärta brister totalt… :'(
Vi har så otroligt svårt att få med Otilia till sjukhuset, hon brister i gråt, skriker i panik. Min första tanke är bara hur ska vi göra nu? Hur ska vi göra för att underlätta för hennes dagar på sjukhuset som nu kommer bli många många fler. Även biverkningarna är fler, och hon kommer få en hel del mediciner mot biverkningar som hon tidigare inte behövt.

Vår älskade lilla loppa, som skulle börja ny förskola. Som skulle få förskolekompisar, komma på kalas, allt de där vanliga.Attt bara få vara barn.. Det vi längtat till, drömmen. Allt har raserats totalt, Fingrarna skakar mot tangentbordet, tårar rinner.

Jag känner samtidigt en otroligt lättnad att veta hur man ska gå vidare nu, men beskedet var inget vi alls önskat.. Hur ska man förklara för sitt barn när hon frågar?.

Ett otroligt rörigt inlägg, men så skönt att få skriva av sig lite.
Nu ska vi ladda upp oss, för efter nyår så gör man en ny röntgen sen startar man med behandlingarna..

Älskade Otilia, aldrig mött på någon starkare. Aldrig mått på en sån otroligt kämpe!
Du är BÄST!

eb77ba9f-2cbe-4451-9d0c-0fe28877ebb5.jpg ööööö

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mimmiebrunn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Karlsson

  Fy va eran fina prinsessa få gå igenom 😢 det gör så ont i mig när jag läser detta 💔. Tänker på eran kämpe Otilia och er varje dag ❤. Svårt att förklara för ett barn varför hon måste gå igenom allt detta. Hoppas att böckerna kan hjälpa ☺. Ni har verkligen den starkaste krigar prinsessan 👸😍. Massa styrke kramar till er och försök att njuta av julen och kärleken ❤❤❤❤

 2. Mia Broman

  Finner inga ord, men hoppas verkligen att behandlingen hjälper.
  Ingen människa förtjänar denna helvetes sjukdom 😢❤❤❤
  All kärlek o styrka till er.

 3. Ellinor

  Usch usch usch. Man önskar verkligen att man kunde göra något. Går inte att föreställa sig vad ni har fått utstå och nu kommer få fortsätta. Det blir ju verkligen en pärs för er allihop.
  Man vill ju inget annat än att hon ska få vara ett helt normalt barn och få leka med alla andra barn och sin lillebror. Styrkekramar!

 4. Clara 15 år

  Fina lilla Otilia :,(. Vilken kämpe hon är, tårarna bara rinner.
  Jag finner nästan inga ord, jag bara hoppas att allt kommer att bli bra för er, när ska det här få ett slut.
  Stor kram till hela familjen <3

 5. Zandra

  Mitt hjärta brister när jag läser detta! Har följt dig/er på Instagram ett bra tag och ser hur oroligt starka ni är och Otilia är. Jag har absolut ingen erfarenhet av att ha ett sjukt barn och vet inte vad ni säger till henne men ärlighet varar väl längst. Klart att hon kanske inte förstår allvaret i det hela men ja jag vet inte. Usch man vill bara knäppa med fingrarna och önska att allt försvann! Kämpan på och jag hoppas att ni hittar styrkan att fortsätta! ❤️

 6. Bea

  Åh, känner er inte men har följt er resa ett bra tag och här rinner tårarna på mig med 😭 Har själv en flicka som är lite yngre än er lilla kämpe! Vill bara skicka en massa massa hopp till er och önskar er allt lycka till!!

 7. Jenny

  Älskade starka lilla tjej med familj. Usch blir så ledsen när jag läser detta, varför kunna inte bara behandlingen hjälpt så ni skulle slippa detta hemska. Önskar så att man kunna hjälpa på nått vis. Vi är många som tänker på er och håller tummarna på att Otilia ska bli frisk och att ni ska få bli en ”normal” barnfamilj. Att hon ska få göra all grejer som barn i hennes ålder får göra och även ni hennes familj. Tur att hon har er tre vid sin sidan och att ni tillsammans kommer fixa detta även om det tar tid. Hoppas denna behandling hjälper jätte bra och ”bara” behöver hålla på i 1år. Massa kramar!

 8. Malin, 27

  Jag vill så gärna skriva något klokt, något som kan trösta. Men jag finner inga ord. Jag lider med er! Lilla Otilia.. om jag kunde tända en hälsans läkande låga, då skulle den särskilt för dig få brinna, få allt det onda att bara försvinna! 💖
  Ni finns i mina tankar varje dag och hade jag bott nära er, då hade jag kommit och kramat om er allihopa! Ge aldrig upp! 💖 Skickar styrkekramar härifrån ändå! 😊💖

 9. Caroline

  Lilla fina tjej, önskar jag kunde ta ifrån dig allt ont. Har själv en liten tjej och jag gråter bara av att läsa det du skriver. Ni är helt fantastiska som ändå kämpar er igenom detta och jag tycker man ser en sån livsglädje i henne, trots alla tuffa behandlingar och biverkningar. Och det är jag säker på att det är pga er föräldrar som hon ändå behåller den, ni gör det så bra för henne trots allt det jobbiga. Vilka hjältar ni är! Måste vara jättesvårt att förklara för henne varför hon måste gå igenom allt det här.. funderar själv på hur jag skulle säga och kommer inte på nånting alls.. hur brukar ni göra? Får ni föräldrar någon professionell hjälp för att orka? För att veta hur ni ska prata med henne?
  Tusen kramar och all min styrka till er för att orka fortsätta.

 10. Sofie

  Hej, har följt dig ett tag på instagram.. Du har två otroligt fina barn, och Otilia är så stark! Man blir berörd av hennes resa, man blir verkligen gråtfärdig när hon inte mår bra och man önskar att man kunde byta med henne! Ett barn ska få vara barn inte bo på ett sjukhus och få jobbiga biverkningar😢 men man blir samtidigt så glad när en bild kmr upp då hon ler och när hon kramar om lillebror! Jag hoppas att denna behandling kommer få ett slut under första året och slipper göra de 2 år! All kärlek och styrka till er!! ❤️

 11. Besjana

  Älskade tjej. Känner inte er med följt dig ett tag och mitt hjärta gråter för er fina otroligt modiga tjej. ❤️ alla lyckoönskningar i världen till er ❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 12. Evelina

  Finaste Otilia! Så ledsen jag blir för hennes och för er skull! Hoppades så att röntgen skulle ge er ett positivt svar. Otilia är verkligen kämparnas kämpe! Vilken styrka hon besitter!
  All styrka och kärlek till er! 💖

Annons
stats